top of page
  • Jérémy Lebedoff

Mojo & The Kitchen Brothers nemen je graag mee in een mengelmoes van emoties met hun gechoreografeerde jamsessies






Welke sfeer kunnen we verwachten op jullie concerten?


We zorgen voor een mengelmoes van emoties. Heel energieke nummers wisselen af met heel rustige nummers. Soms is het heel gechoreografeerd, maar we jammen ook heel veel. We hopen dus dat je na een show alle nooks and crannies van je gedachten hebt ontdekt.






Welk genre brengen jullie en waar halen jullie inspiratie?


Het genre dat we brengen zou ik omschrijven als seventies-inspired prog rock. Het is eigenlijk een samenkomst van heel veel dingen. We halen vooral inspiratie uit de jaren zeventig van Black Sabbath, Deep Purple, en ook meer underground bands als Kahvas Jute. Maar evengoed laten we ons inspireren door hedendaagse muziek van Graveyard, Radio Moscow, Dewolff, Mastodon en consorten. 





Vanwaar komt jullie naam?


Het is een combinatie van een quote uit het tweede seizoen van Fargo en iets dat we zelf hebben verzonnen. In Fargo is een agent op zoek naar een bende, hij vraagt dan op een gegeven moment aan die bende: “Are you Mike Milligan and The Kitchen Brothers?” Waarop de bendeleider dan antwoordt: “You make us sound like a prog rock band”. Dat kwam eigenlijk perfect uit, want wij waren op zoek naar een naam. Jammer genoeg was de naam Mike Milligan and The Kitchen Brothers al bezet. Dan hebben we maar besloten om Mike Milligan te vervangen door Mojo. 





Hoe mag jullie toekomst eruit zien?


Onze dromen verschillen van lid tot lid. Maar een optreden op Desert Fest is iets dat we allemaal willen. Ook een echte tour staat op onze gezamenlijke bucketlist









Comments


bottom of page